top of page

Privacy/AVG

PRIVACYVERKLARING

Op deze pagina kun je lezen hoe Arwen Art informatie over jou verzamelt en waarom. Jouw persoonlijke informatie wordt te allen tijde vertrouwelijk en met respect behandeld in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD EN WAAROM?

Gegevens worden verkregen bij het invullen van het contactformulier op de website. Hier wordt gevraagd naar jouw naam , e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens worden enkel gebruikt om op jouw bericht te kunnen reageren.. De adresgegevens worden gebruikt om de factuur conform de geldende regels te kunnen opmaken en om producten behorende bij de diensten te kunnen leveren. Verder gebruikt Arwen  Art enkel functionele cookies op de website. Het telefoonnummer wordt alleen gebruikt om te kunnen communiceren.

Wil je de betreffende gegevens niet delen met Arwen Art dan kan de opdracht helaas niet worden uitgevoerd. De gegevens zijn noodzakelijk om de diensten uit te kunnen voeren en de producten te kunnen leveren.

WORDEN GEGEVENS GEDEELD OF BEWAARD EN VOOR HOE LANG?

De gegevens komen na het invullen van het contactformulier of de mail direct in de mailbox van Arwen Art terecht. De gegevens worden voor onbepaalde tijd in de mailbox en het klantenbestand van Arwen Art opgeslagen ten behoeve van eventuele vragen of informatieverstrekking omtrent de gemaakte producties

​Jouw gegevens worden beschermd door een sterk wachtwoord zowel op WiFi verbinding, als op de computer met de mailbox van Arwen Art.

bottom of page